In deplina concordanta cu ultimul trend European in materie de design, usurinta si siguranta in exploatare, Cover Sun aduce o noua gama de acoperiri retractabile pentru piscine la un pret foarte competitiv – acoperirile AZURE

AZURE

Detalii tehnice

Acest nou sistem de profile este proiectat in conformitate cu cele mai moderne tehnologii disponibile cum ar fi inchiderile pentru siguranta, sistemul innovator de etansare intre segmente si designul elegant al structurii (profile rotunjite), toate acestea incluse in pretul standard.

Acoperirile de piscina AZURE sunt disponibile in trei variante constructive si doua tipuri de policarbonat. Policarbonatul poate fi cu celula de aer (translucid) sau compact (complet transparent – aspect sticla).

De asemenea, sunt dotate cu sistemul modern al sinelor  de glisare AZURE, extra plate (14 mm inaltime), foarte estetice si complet circulabile.

Dimensiuni

2,5 – 6,0 (m) / 1.0 – 3,0 (m)

Intretinere

Deosebit de usoara.

– se recomanda îndepartarea produselor voluminoase depuse pe suprafata cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic (unde se poate) sau prin simpla inchidere si deschidere a sa de mai multe ori consecutiv. Ori de câte ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatare  prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.

Observatii

Acest tip de acoperire este de dimensiunie mica.