Pergola cu structura si lamele din aluminiu. 

PGT Sky Roof

Detalii tehnice

Simbolul puterii, Skyroof se ridica de la sol, ca un bodyguard tacut. Ughiular, solid si independent. Apoi, la atingerea unui buton, transformându-se intr-o intruchipare a delicatesei, pe masura ce razele luminoase inainteaza incet si lumina soarelui de aur se varsa in camera. Lamelele sunt fabricate din aluminiu si fixate cu elemente de fixare din otel inoxidabil, ceea ce inseamna ca aceasta structura securizata poate rezista la cantitati mari de zapada sau apa fara sa se dezmembreze. Prin intermediul unui motor electric si etansat cu o garnitura de calitate, acesta asigura un spațiu complet etans care pot fi folosita in orice vreme.

Dimensiuni

Latime x Proiectie

2,5 – 4,5 (m) / 1.0 – 8,0 (m)

Intretinere

Deosebit de usoara, se recomanda îndepartarea produselor voluminoase depuse pe lamele cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic (unde se poate) sau prin simpla inchidere si deschidere a lameleleor de mai multe ori consecutiv.
Ori de câte ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatarea lamelelor si structurii prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.

Observatii

Acest tip de pergola se recomanda pentru terase cu suprafete medii-mari de umbrire.