Inchidere din Sticla culisanta orizontal pe sina. Un produs perfect pentru orice constructie, rotile sale reglabile asigură o manevrare lină a fiecarui panou la dreapta si la stanga. Fiecare panou este conectat la celalalt, permitand deschiderea si inchiderea usoara.

Vladis Run

Detalii tehnice

Rotile reglabile asigura manevre netede si fiecare panou este conectat la celalalt, permitand deschiderea si închiderea usoara. In functie de vreme, va puteti bucura de beneficiile existentei lui Vladis Run atunci cand toate panourile se afla in pozitia complet deschisa si asigurati acelasi confort cand este închis din nou. Complet impermeabil si cu orificiile de drenare special proiectate, chiar si cele mai mici dintre picaturile de ploaie vor fi captate si îndrumate spre exterior. Periile mici intre panourile sticla securizata de 10 mm împiedica introducerea prafului si a vantului.

Dimensiuni

Latime (L) x Inaltime (H)

0,5 – 6,0 (m) / 0.,5 – 3,0 (m)

Intretinere

Toate elementele lui Vladis Run sunt realizate din aluminiu vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci rezistenta în timp a acoperiri cu vopsea este foarte buna. (practic nu necesita vopsire).

Observatii

Centrul de greutate se distribuie 99%  in partea  jos.