Inchidere din Sticla culisanta orizontal pe sina. Un produs perfect pentru orice construcție, roțile sale reglabile asigură o manevrare lină a fiecărui panou la dreapta și la stanga. Fiecare panou este conectat la celălalt, permițând deschiderea și închiderea ușoară.

Vladis

Detalii tehnice

Rotile reglabile asigură manevre netede și fiecare panou este conectat la celălalt, permițând deschiderea și închiderea ușoară. În funcție de vreme, vă puteți bucura de beneficiile existenței lui Vladis atunci când toate panourile se află în poziția complet deschisă și asigurați același confort când este închis din nou. Complet impermeabil și cu detaliile de drenare special proiectate, chiar și cele mai mici dintre picăturile de ploaie vor fi prinse și îndrumate spre exterior. Perii mici între sticla de 10 mm împiedică introducerea prafului.

Dimensiuni

Latime (L) x Inaltime (H)

0,5 – 6,0 (m) / 0.,5 – 3,0 (m)

Intretinere

Toate elementele lui Vladis sunt realizate din aluminiu vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci rezistenta în timp a acoperiri cu vopsea este foarte buna. (practic nu necesita vopsire).

Observatii

Centrul de greutate se distribuie 99%  in partea  jos.

Fisa tehnica
2018-02-14T13:46:01+00:00